• ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η εμπορική διαφήμιση οποιασδήποτε μορφής με άμεσο ή έμμεσο τρόπο. Ενότητες που θα ανοίγονται γι’ αυτό το σκοπό θα διαγράφονται. Για περισσότερες πληροφορίες ή αν πιστευτέ ότι χρίζετε εξαίρεσης (π.χ λόγω συνεργασίας με κάποιο τμήμα της σχολής) επικοινωνήστε μέσω προσωπικού μηνύματος με κάποιον από τους Συντονιστές/Διαχειριστές ή χρησιμοποιείστε τη φόρμα επικοινωνίας.
  • Το forum είναι πρωτίστως χώρος ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων.  Οποιαδήποτε άλλη εμπορική διαφήμιση πρέπει να εγκριθεί από τον διαχειριστή και τη συντονιστική ομάδα.
  • ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η δημοσίευση φωτογραφιών, βίντεο και λοιπών προσωπικών στοιχείων από τρίτους.
  • ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ δημοσιεύσεις ερωτικού και πορνογραφικού υλικού κάθε είδους, σπασμένα προγράμματα , προσωπικά δεδομένα συνανθρώπων μας, θέματα που αφορούν παράνομες ενέργειες, ουσίες κ.α.. ή φωτογραφίες και βίντεο με προσβλητικό περιεχόμενο.
  • Αποφεύγετε να δίνετε προσωπικά στοιχεία για τη δική σας ασφάλεια. Εάν παρ’ όλα αυτά το επιθυμείτε, το κάνετε με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.
  • Mπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας , πηγαίνοντας στο προφίλ -> ρυθμίσεις -> διαγραφή λογαριασμού. Όταν διαγράψετε τον λογαριασμό σας θα διαγραφεί όλο το περιεχόμενο από τον διαδικτυακό τόπο , χωρίς δυνατότητα επαναφοράς.
  • Όταν δημοσιεύετε κάτι που ανήκει σε άλλη ιστοσελίδα, forum ή συγγραφέα, να αναφέρετε την πηγή των άρθρων σας. Επίσης σημαντικό είναι και το αντίστροφο. Το υλικό που δημοσιεύουν στο forum τα μέλη (προσωπικές φωτογραφίες, βίντεο, κείμενα κ.τ.λ.) τους ανήκει και δεν επιτρέπεται να δημοσιευτεί οπουδήποτε αλλού χωρίς την έγκριση τους.
  • Ο χρήστης της ιστοσελίδας είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη νόμιμη χρήση αυτής. Ο χρήστης απαγορεύεται να αποστέλλει ή εκπέμπει μέσω της ιστοσελίδας παράνομο υλικό. Ως τέτοιο θεωρείται και το υλικό που παραβιάζει δικαιώματα τρίτων (ενδεικτικά αναφέρονται πνευματικής ιδιοκτησίας και δικαιώματα απορρήτου και προστασίας προσωπικών δεδομένων) ή /και είναι ψευδές, απειλητικό, υβριστικό, προσβλητικό, δυσφημιστικό ή προτρέπει σε ποινικά κολάσιμες πράξεις. Επιπλέον, απαγορεύεται η χρήση ή μετάδοση κωδικοποιημένου υλικού. Χρήση της ιστοσελίδας για παράνομους σκοπούς συνεπάγεται αστικές και ποινικές ευθύνες. Οι δημιουργοί, διαχειριστές και συντονιστές του Forum , ουδεμία ευθύνη φέρουν για υλικό με τα ανωτέρω χαρακτηριστικά, το οποίο προέρχεται από τρίτους και φιλοξενείται στην ιστοσελίδα.